22-04-12

Zo nogal wat...

Na 2 weken vakantie is het weer school

De vakantie was tof, hopelijk ook voor jou!!!!!!!!!!!!!!

Voor de vakantie (30 maart) moesten we 20 km lopen. Natuurlijk op een dag, niet op 1 week of op 1 jaar of op 1 minuut of op 1 seconde. ’s Middags kregen we warme chocomelk in de trappistinnenabdij. Dat was lekker : mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Daarna moesten we terug naar school. Om half 4 was het vakantie, voor 2 weken. Nu is de vakantie gedaan, en terug school. Op zondag 6 mei is het schoolfeest.

 

kleinerDSCN2611.jpg


Dan spelen wij (het zesde) samen met het vijfde toneel. We zeggen nog niet waar het over gaat. Als het schoolfeest gedaan is vertellen we hoe het toneel ging en waarover het ging. Dus in de week daarna. Maandag 16 april zijn  we van plaats verwisseld. Voor de vakantie moest je op een briefje schrijven naast wie je wou zitten. Zo zitten we nu!!!

kleiner0169_001.jpg

Als je naar de tekening kijkt zie je nummers. We gaan nu zeggen wie waar zit. Op nr 1 zit Stef. Op nr 2 zit Robbe. Op nr 3 zit Matthias. Op nr 4 zit Stef. Op nr 5 zit Orsino. Op nr 6 zit Jarno. Op nr 7 zit Aernout. Op nr 8 zit Thomas. Op nr 9 zit Nina. Op nr 10 zit Amber. Op nr 11 zit Lester. Op nr 12 zit Chayenne. Op nr 13 zit ik (Laura). Op nr 14 zit ik (Lara).

Nu weet je hoe we zitten, maar er zijn nog dingen gebeurd. Op donderdag 19 april deden we mee met de zwerfvuilactie. Dan moesten we op straat het afval oprapen en in een zak doen.


Dooi

Van Lara en Laura

 

10:40 Gepost door zesde leerjaar | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.